X

Pure™ 312 Nx har alle egenskapene som den nye plattformen Signia Nx tilbyr. Den sørger for at lydbildet og brukerens egen stemme er i perfekt balanse. Pure™ 312 Nx gir den mest naturlige lyden og den største ytelsen i et lite og elegant design.

Det unike designet på den nye antennen gjør at vi kan lage et lite høreapparat med direkte Bluetooth-streaming og fjernkontroll via Signia App med kompromissløs ytelse.

Med TeleCare 3.0 kan du fjernjustere brukernes høreapparater i sanntid og sørge for kontinuitet i utprøvingsperioden.

Nøkkelfunksjoner:

  • Naturlig egen stemme og best taleforståelse i støy
  • Lite, diskret design
  • Ultra HD e2e og Bluetooth-tilkobling
  • Notch Therapy for behandling av tinnitus

Et overblikk over Pure 312 Nx

Loading...

Signia Nx – Gjengir naturen

Last ned nå:
Mer
Signia App
Skreddersy din hørsel
Mer

Tilbehør

StreamLine TV

Programmert for suveren lyd

Lyden fra TV-en kan sendes direkte til dine Signia høreapparater via transmitteren StreamLine TV. Brukerne kan til og med justere TV-volumet individuelt via Signia-appen.

Mer

StreamLine Mic

Førsteklasses streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Den nye StreamLine Mic tilbyr handsfree streaming av telefonsamtaler og musikk fra hvilken som helst smarttelefon med Bluetooth. Den kan også brukes som en ekstern mikrofon.

Mer

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Click Sleeves

Mer stabilitet

Click Sleeves tilbyr mer stabil forsterkning, overlegen brukskomfort og sitter godt i øret. Med click sleeve kan du tilpasse høreapparat umiddelbart.

Click Sleeve er laget i et mykt silikonmateriale som sikrer god brukskomfort og sitter godt i øregangen. De kommer i en åpen og tett versjon.

En ny strørrelse, XS, (i tillegg til S, M og L) gjør at den passer til flere. Den nye gråfargen styrker holdbarheten og gir lengre brukstid. Sideindikasjonen hjelper brukerne når de skal sette høreapparatet i øret og en smart låsmekanisme hindrer høreapparatet fra å vri seg.

Click Sleeves passer til både Silk og alle Signia Nx og primax RICs.

Noahlink Wireless.

En industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth low energy standard. Dette betyr at Noahlink Wireless gir en fullstendig trådløs programmering av Signia Nx og Pure 13 BT høreapparater.

 

Hvordan håndtere Made for iPhone høreapparater

Ofte stilte spørsmål - Pure 312 Nx