X

Det nye Pure™ Charge&Go Nx, kombinerer alle fordelene til Signia Nx med enkel trådløs lading. Det er enkelt å håndtere fordi vi har integrert trådløs lading i designet.

Brukere synes ofte håndtering av batterier er knotete og brysomt. Den kontaktfrie induksjonsladeren sørger for at det er enkelt å bruke, og brukerene kan være trygg på at høreapparatene lader slik de skal hver gang.

Litium-ion-batteriet har høy kapasitet og støtter førsteklasses Bluetooth-tilkobling. Brukerne kan dermed nyte streaming i utmerket kvalitet og med lang streamingkapasitet. Ved å lade strømcellen over natten kan de være sikre på at høreapparatet er klar for en ny dags bruk. Helt enkelt, Charge&Go!

 

Nøkkelfunksjoner

  • Naturlig egen stemme og best taleforståelse i støy takket være Nx-chipen
  • Lang streamingkapasitet med høy lydkvalitet
  • Ultra HD e2e og Bluetooth-tilkobling

Et overblikk over Pure Charge&Go Nx

Loading...

Hvordan håndtere Pure Charge&Go Nx

Last ned nå:
Mer
Signia App
Skreddersy din hørsel
Mer

Tilbehør

StreamLine TV

Programmert for suveren lyd

Lyden fra TV-en kan sendes direkte til dine Signia høreapparater via transmitteren StreamLine TV. Brukerne kan til og med justere TV-volumet individuelt via Signia-appen.

Mer

StreamLine Mic

Førsteklasses streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Den nye StreamLine Mic tilbyr handsfree streaming av telefonsamtaler og musikk fra hvilken som helst smarttelefon med Bluetooth. Den kan også brukes som en ekstern mikrofon.

Mer

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Click Sleeves

Mer stabilitet

Click Sleeves tilbyr mer stabil forsterkning, overlegen brukskomfort og sitter godt i øret. Med click sleeve kan du tilpasse høreapparat umiddelbart.

Click Sleeve er laget i et mykt silikonmateriale som sikrer god brukskomfort og sitter godt i øregangen. De kommer i en åpen og tett versjon.

En ny strørrelse, XS, (i tillegg til S, M og L) gjør at den passer til flere. Den nye gråfargen styrker holdbarheten og gir lengre brukstid. Sideindikasjonen hjelper brukerne når de skal sette høreapparatet i øret og en smart låsmekanisme hindrer høreapparatet fra å vri seg.

Click Sleeves passer til både Silk og alle Signia Nx og primax RICs.

Noahlink Wireless.

En industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth low energy standard. Dette betyr at Noahlink Wireless gir en fullstendig trådløs programmering av Signia Nx og Pure 13 BT høreapparater.

 

Ofte stilte spørsmål - Pure Charge&Go Nx