X

Signias’s nye Motion™ 13 Nx harmoniserer brukerens stemme og omgivelseslyder, og gir naturlig egen stemme og best taleforståelse i støy.

Det slanke nye designet tilbyr individuell håndtering og tilpasningsmuligheter for å imøtekomme så godt som alle dine brukeres behov.

Bluetooth-basert direkte streaming og Signia-appen lar Motion13 Nx tilby overlegen tilkobling mens du kan tilby dine brukere fjernjustering i sanntid via TeleCare 3.0.

Nøkkelfunksjoner

  • Naturlig egen stemme og best taleforståelse i støy
  • For individuell håndtering og tilpasningsbehov
  • Ultra HD e2e og Bluetooth-tilkobling
  • Notch Therapy for behandling av tinnitus
  • Standard batteriluke kan byttes til en med integrert telespole

Motion 13P Nx

MotionTM 13P Nx er et veldig fleksibelt høreapparat som er ideelt for brukere med store hørselstap og individuelle tilpasningskrav.

Motion 13P Nx er et power BTE som harmoniserer brukerens stemme og omgivelseslyder, og gir naturlig egen stemme og best
taleforståelse i støy.

Motion 13P Nx tilbyr komplett Bluetooth-tilkobling, er Signia TeleCare 3.0-ready og kan leveres med en valgfri batteriluke med integrert telespole.

 

MotionTM 13P Nx er et veldig fleksibelt høreapparat som er ideelt for brukere med store hørselstap og individuelle tilpasningskrav.

Et overblikk over Motion 13 Nx

Loading...

Signia Nx – Gjengir naturen

Last ned nå:
Mer
Signia App
Skreddersy din hørsel
Mer

Tilbehør

StreamLine TV

Programmert for suveren lyd

Lyden fra TV-en kan sendes direkte til dine Signia høreapparater via transmitteren StreamLine TV. Brukerne kan til og med justere TV-volumet individuelt via Signia-appen.

Mer

StreamLine Mic

Førsteklasses streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Den nye StreamLine Mic tilbyr handsfree streaming av telefonsamtaler og musikk fra hvilken som helst smarttelefon med Bluetooth. Den kan også brukes som en ekstern mikrofon.

Mer

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Click Sleeves

Mer stabilitet

Click Sleeves tilbyr mer stabil forsterkning, overlegen brukskomfort og sitter godt i øret. Med click sleeve kan du tilpasse høreapparat umiddelbart.

Click Sleeve er laget i et mykt silikonmateriale som sikrer god brukskomfort og sitter godt i øregangen. De kommer i en åpen og tett versjon.

En ny strørrelse, XS, (i tillegg til S, M og L) gjør at den passer til flere. Den nye gråfargen styrker holdbarheten og gir lengre brukstid. Sideindikasjonen hjelper brukerne når de skal sette høreapparatet i øret og en smart låsmekanisme hindrer høreapparatet fra å vri seg.

Click Sleeves passer til både Silk og alle Signia Nx og primax RICs.

Noahlink Wireless.

En industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth low energy standard. Dette betyr at Noahlink Wireless gir en fullstendig trådløs programmering av Signia Nx og Pure 13 BT høreapparater.

 

Hvordan legge til telespole til høreapparatet ditt

Hvordan håndtere Made for iPhone høreapparater

Ofte stilte spørsmål - Motion 13 Nx