X

Den svært allsidige Motion Charge&Go Nx kombinerer alle fordelene til Signia Nx med trådløs induksjonslading og sømløs Bluetooth-tilkobling. Det er intuitivt å håndtere ettersom trådløs lading er integrert i det robuste designet.

 

Motion Charge&Go Nx er ideell for ulike tilpasningsbehov og gir:

  • naturlig egen stemme,
  • enkel håndtering, og
  • uanstrengt nytelse av TV, musikk og telefonsamtaler.

 

Litium-ion-batteriet i Motion Charge&Go Nx har stor kapasitet og støtter topp Bluetooth-tilkobling, så brukerne kan nyte langvarig streaming av høy kvalitet. Ved å lade opp strømcellen over natten, er de klare til å brukes hele dagen etter.

Brukerne slipper å bekymre seg for knotete batteribytte. Den trådløse induksjonsladeren er meget enkel å bruke og sørger for at apparatene lader som de skal hver gang.

Helt enkelt, Charge&Go!

Motion Charge&Go Nx er ideell for ulike tilpasningsbehov og gir:

Nøkkelfunksjoner

  • Ultra HD e2e og Bluetooth-tilkobling
  • Oppladbart litium-ion-batteri for stabil ytelse selv ved streaming
  • Robust apparathus

Et overblikk over Motion Charge&Go Nx

Loading...
Last ned nå:
Mer
Signia App
Skreddersy din hørsel
Mer

Tilbehør

StreamLine TV

Programmert for suveren lyd

Lyden fra TV-en kan sendes direkte til dine Signia høreapparater via transmitteren StreamLine TV. Brukerne kan til og med justere TV-volumet individuelt via Signia-appen.

Mer

StreamLine Mic

Førsteklasses streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Den nye StreamLine Mic tilbyr handsfree streaming av telefonsamtaler og musikk fra hvilken som helst smarttelefon med Bluetooth. Den kan også brukes som en ekstern mikrofon.

Mer

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Noahlink Wireless.

En industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth low energy standard. Dette betyr at Noahlink Wireless gir en fullstendig trådløs programmering av Signia Nx og Pure 13 BT høreapparater.

 

Hvordan håndtere Made for iPhone høreapparater

Ofte stilte spørsmål - Motion Charge&Go Nx