X

Enten det gjelder å endre innstillinger via fjernkontroll, streame lyd direkte eller dra nytte av muligheten til å lade, vårt brede utvalg av stilig, praktisk og brukervennlig tilbehør gjør hverdagen til høreapparatbrukere enklere.

Last ned nå:
Mer
Signia App
Skreddersy din hørsel
Mer

Deler til høreapparat

Click Sleeves

Mer stabilitet

Click Sleeves tilbyr mer stabil forsterkning, overlegen brukskomfort og sitter godt i øret. Med click sleeve kan du tilpasse høreapparat umiddelbart.

Click Sleeve er laget i et mykt silikonmateriale som sikrer god brukskomfort og sitter godt i øregangen. De kommer i en åpen og tett versjon.

En ny strørrelse, XS, (i tillegg til S, M og L) gjør at den passer til flere. Den nye gråfargen styrker holdbarheten og gir lengre brukstid. Sideindikasjonen hjelper brukerne når de skal sette høreapparatet i øret og en smart låsmekanisme hindrer høreapparatet fra å vri seg.

Click Sleeves passer til både Silk og alle Signia Nx og primax RICs.

Trådløs Programmering

ConnexxAir.

ConnexxAir er den trådløse programmeringsenheten for nesten alle Signia høreapparater som er utstyrt med e2e wireless, og kan programmeres i Connexx 8.3 og nyere.

ConnexxAir er den trådløse programmeringsenheten for nesten alle Signia høreapparater som er utstyrt med e2e wireless, og kan programmeres i Connexx 8.3 og nyere.

Noahlink Wireless.

En industristandard programmeringsenhet basert på Bluetooth low energy standard. Dette betyr at Noahlink Wireless gir en fullstendig trådløs programmering av Signia Nx og Pure 13 BT høreapparater.

 

Streaming

StreamLine TV

Programmert for suveren lyd

Lyden fra TV-en kan sendes direkte til dine Signia høreapparater via transmitteren StreamLine TV. Brukerne kan til og med justere TV-volumet individuelt via Signia-appen.

Mer

StreamLine Mic

Førsteklasses streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Den nye StreamLine Mic tilbyr handsfree streaming av telefonsamtaler og musikk fra hvilken som helst smarttelefon med Bluetooth. Den kan også brukes som en ekstern mikrofon.

Mer

Fjernkontroll

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Ladere

Inductive Charger II

Smart design, smart lading

Den nye induksjonsladeren kommer med et lokk som beskytter høreapparatene. Det smarte designet gjør at det også er plass til ørepropper. I tillegg har den hurtiglading, tørkefunksjon og LED-lys for høyre og venstre som gir intuitiv informasjon.

Helt enkelt, legg høreapparatene i ladesporene og laderen fikser resten.

Den nye laderen er kompatibel med Pure Charge&Go X, Pure Charge&Go Nx, Motion Charge&Go Nx, Cellion primax.

 

Styletto Connect lader

Lading på farten

Tre ganger mindre og halve vekten av sammenlignbare ladere, det er den eneste laderen du kan putte i lommen og bære med deg hele dagen. Takket være laderen kan Styletto Connect gi hele 4 dager* uten å måtte koble til en strømkilde – perfekt for en avslappende langhelg eller en forretningsreise.

* Basert på 16 timer brukstid per dag

Signia høreapparatbatterier

Ideelle batterier – kraftige og pålitelige.

Grundig testet: Med Signia kjøper du ekstremt kraftige og pålitelige høreapparatbatterier. Det konstante spenningsnivået garanterer optimal ytelse for ethvert høreapparat.

Passer alle høreapparater

Signia høreapparatbatterier kommer i alle størrelser og passer alle typer høreapparat.

Signia høreapparatbatterier kommer i alle størrelser og passer alle typer høreapparat.

Høreapparater trenger batterier som er pålitelige, sikre, allsidige og kraftfulle! 

  • Signia høreapparatbatterier holder høy kvalitet med lang levetid, selv i kraftige høreapparat.
  • Signia-batterier har et konstant spenningsnivå som gir optimal ytelse for høreapparater.
  • Signia-batterier er pålitelige og sikre på grunn av sitt trippelforseglete materiale, f.eks. rustfritt stål.
  • Signia-batterier er miljøvennlige, da de er 100 % fri for kvikksølv.

Enkel og beskyttende forpakning.

  • Det innovative forpakningshjulet sikrer kun ett batteriuttak om gangen.
  • Sikkerhetsforseglingen sørger for at produktene hele tiden er beskyttet.
  • Sikker lukking av forpakningen som kan låses.
  • Tydelige fargekoder gir umiddelbar gjenkjenning av batteritypen.
  • Miljøvennlig.

Kraftig og pålitelig

Aktivering

Signia høreapparatbatterier aktiveres når beskyttelsesfilmen fjernes fra batteriene. Beskyttelsen bør derfor kun fjernes innen fem minutter før det settes inn i høreapparatet.

Oppbevaring

Oppbevar helst batteriene ved romtemperatur (ca. 20°C).

Avfallshåndtering

Et tomt batteri bør aldri sitte i høreapparatet mer enn nødvendig. Vennligst følg lokale retningslinjer for resirkulering og avfallshåndtering av batterier.

Beskyttelse

La aldri batteriene komme i kontakt med metallobjekter når de er lagret, da dette kan føre til utladning. Oppbevar batteriene i forpakningen de kommer i.