X

Den nye Silk Nx gir en naturlig hørselsopplevelse i et lite og diskret design. Den kan tilpasses med det samme, og har utmerket lydkvalitet.

Silk Nx er det eneste “ready-to-wear” CIC med Ultra HD e2e for enestående binaural prosessering. Apparatet er også 20% mindre enn den kjente Silk primax™. Med de fleksible Click Sleeves er det mulig å tilpasse Silk Nx med det samme, helt uten ventetid, så brukerne kan prøve høreapparatet med en gang.

For brukere med hørselstap i ett øre, som ikke kan nyttiggjøre seg høreapparat, tilbyr CROS Silk Nx en diskret løsning – verdens første CROS CIC høreapparat.

Silk Nx er kompatibel med Signia App for diskret fjernjustering og er TeleCare ready for en smidig utprøvingsperiode.

Nøkkelfunksjoner

  • Ultra HD e2e gir enestående taleforståelse og naturlig lyd
  • Click Sleeves for en rask og enkel tilpasning
  • 20% mindre enn Silk primax
  • Diskret og nærmest usynlig
  • Binaural OneMic retningsmikrofon

Et overblikk over Silk Nx

Loading...
Last ned nå:
Mer
Signia App
Skreddersy din hørsel
Mer

Tilbehør

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Click Sleeves

Mer stabilitet

Click Sleeves tilbyr mer stabil forsterkning, overlegen brukskomfort og sitter godt i øret. Med click sleeve kan du tilpasse høreapparat umiddelbart.

Click Sleeve er laget i et mykt silikonmateriale som sikrer god brukskomfort og sitter godt i øregangen. De kommer i en åpen og tett versjon.

En ny strørrelse, XS, (i tillegg til S, M og L) gjør at den passer til flere. Den nye gråfargen styrker holdbarheten og gir lengre brukstid. Sideindikasjonen hjelper brukerne når de skal sette høreapparatet i øret og en smart låsmekanisme hindrer høreapparatet fra å vri seg.

Click Sleeves passer til både Silk og alle Signia Nx og primax RICs.

Ofte stilte spørsmål - Silk Nx