X
Koble Signia høreapparater til din smarttelefon og stream lyd

Den nye Signia App er enklere og mer praktisk. Den kombinerer alle Signias eksisterende apper i et samlet miljø til alle brukernes behov. Ettersom den inkluderer den nye Signia Assistent og TeleCare, integreres det problemfritt i din tilpasningsprosess, noe som gjør det lettere for dine brukere å få hjelp med det samme og holde kontakten med deg når de ikke er på klinikken. Resultatet er en raskere og mer presis tilpasningsprosess.

EN MER PERSONLIG VERDEN

Med den nye Signia-appen kan du gi dine brukere mer direkte og individuell support, samt skreddersy høreapparatene til deres personlige behov.

Den nye Signia-appen integrerer alle funksjonene i de tidligere appene, inklusiv tilkoblingsmuligheter, fjernbetjening, den nye Signia Assistent og TeleCare, i én samlet app.

Brukerne kan diskret styre sine enheter samtidig som de streamer sin  favorittmusikk og tv-programmer direkte inn i ørene. TeleCare gir deg mulighet til å holde en tettere kontakt med brukerne og gi de hjelp, selv når de er på farten. Alt på ett sted for større komfort og brukervennlighet.

Takket være Signia-appens helt nye og moderne brukergrensesnitt, er appen lett å håndtere og svært brukervennlig.

Med den nye Signia-appen kan du gi dine brukere mer direkte og individuell support, samt skreddersy høreapparatene til deres personlige behov.

OVERSIKT OVER FUNKSJONER

Last ned nå:
Signia App
Skreddersy din hørsel

Lær hvordan du bruker Signia App

Ofte stilte spørsmål - Signia App

Mobilenheter som er kompatibel med Signia App:

Apple- enheter: Signia App er kompatibel med alle Apple-enheter med iOS-version 9.3 eller nyere.

Android-enheter: Signia App er kompatibel med de fleste Android-enheter (Android 5.0 eller nyere).

For optimal stabilitet av appen når du bruker den med våre Bluetooth-høreapparater, anbefaler vi å bruke følgende Android-enheter:

Samsung Galaxy S9 (Android 8.0 eller nyere)

Nye telefoner kan bli lagt til listen.