X

Det lille og elegante Pure 10 Nx kombinerer et meget diskret design og naturlig lyd på en mesterlig måte.

Det slanke utseendet kompletteres med et hav av audiologiske innovasjoner som automatisk gir en klar lyd og utmerket taleforståelse i støy.

Pure 10 Nx er ideell for de som ønsker et enkelt og diskret høreapparat.

Pure 10 Nx er TeleCare ready og kompatibel med Signia-appen og tilbehøret miniPocket. Kan leveres både med og uten trykknapp.

 

Nøkkelfunksjoner

  • Ultra-lite design
  • Utmerket taleforståelse i støy
  • Mulighet for fjernkontroll

Et overblikk over Pure 10 Nx

Loading...
Last ned nå:
Mer
Signia App
Skreddersy din hørsel
Mer

Tilbehør

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Click Sleeves

Mer stabilitet

Click Sleeves tilbyr mer stabil forsterkning, overlegen brukskomfort og sitter godt i øret. Med click sleeve kan du tilpasse høreapparat umiddelbart.

Click Sleeve er laget i et mykt silikonmateriale som sikrer god brukskomfort og sitter godt i øregangen. De kommer i en åpen og tett versjon.

En ny strørrelse, XS, (i tillegg til S, M og L) gjør at den passer til flere. Den nye gråfargen styrker holdbarheten og gir lengre brukstid. Sideindikasjonen hjelper brukerne når de skal sette høreapparatet i øret og en smart låsmekanisme hindrer høreapparatet fra å vri seg.

Click Sleeves passer til både Silk og alle Signia Nx og primax RICs.

Ofte stilte spørsmål - Pure 10 Nx