X

Signia’s Insio™ Nx ITC- og ITE-modeller tilbyr topp Bluetooth-tilkobling med den beste lydkvalitet.

Insio Nx er skreddersydd for brukere som ønsker et diskrét høreapparat, samtidig som den gjengir den naturlige måten å høre på.

Disse små høreapparatene er kompatibel med StreamLine Mic og StreamLine TV. De er laget med tanke på at brukeren kan koble høreapparatene sine til smarttelefon, TV og andre Bluetooth-enheter.

Insio Nx er utstyrt med Ultra HD e2e som gir overlegen trådløs binaural prosessering. Brukere kan nyte krystallklar lyd og enestående taleforståelse, selv i støyende omgivelser.

Nøkkelfunksjoner

  • Best taleforståelse i støy og mest naturlig lyd takket være Nx-chippen
  • Liten størrelse med stort forsterkningsområde
  • Alle modeller kan brukes med fjernkontroll
  • Ultra HD e2e for overlegen taleforståelse og naturlig lyd

Et overblikk over Insio Nx ITC

Loading...
Last ned nå:
Mer
Signia App
Skreddersy din hørsel
Mer

Tilbehør

StreamLine TV

Programmert for suveren lyd

Lyden fra TV-en kan sendes direkte til dine Signia høreapparater via transmitteren StreamLine TV. Brukerne kan til og med justere TV-volumet individuelt via Signia-appen.

Mer

StreamLine Mic

Førsteklasses streamingkvalitet fra alle Bluetooth-enheter

Den nye StreamLine Mic tilbyr handsfree streaming av telefonsamtaler og musikk fra hvilken som helst smarttelefon med Bluetooth. Den kan også brukes som en ekstern mikrofon.

Mer

miniPocket

Diskret kontroll

Den ideelle løsningen for alle som ønsker diskret, praktisk kontroll av sine høreapparater uten behovet for store fjernkontroller eller en smarttelefon. Pålitelig og enkel å bruke, miniPocket er liten nok til å bæres på en nøkkelring, men kraftig nok til å styre alle viktige funksjoner.

Ofte stilte spørsmål