X
Signia lanserer en ideell BTE. Oppladbar og brukervennlig, med alle tilkoblingsmuligheter
2018-11-20

Emner

Vi introduserer: Motion Charge&Go Nx

Signia lanserer en ideell BTE. Oppladbar og brukervennlig, med alle tilkoblingsmuligheter

 

Signia er en av de ledende produsentene av litium-ion-oppladbare høreapparater med Bluetooth-tilkobling. Den nye BTE-en Motion Charge&Go Nx kompletterer vår Pure Charge&Go Nx, lansert tidligere i år. Begge høreapparatene drives av den solide Signia Nx-plattformen med Own Voice Processing (OVP™), for mest naturlig egen stemme, og overlegen taleforståelse i støy, takket være vår Ultra HD e2e binaurale link.

Motion Charge&Go Nx er svært fleksibel når det gjelder tilpasningsmuligheter. Det gjør at flere kan nyte trådløs lading og en naturlig lytteopplevelse. Designet er svært brukervennlig, spesielt siden brukere slipper å bry seg om knotete batteribytte.

Ikke nok med det, høreapparatene plasseres enkelt i laderen og lades over natten. Dermed er de klare til bruk om morgenen.

Kombinerer utmerket lyd med brukervennlighet

Den solide Signia Nx-plattformen forbedrer spontan aksept med 80 prosent1 ved å gjengi den naturlige lyden av brukerens egen stemme. Dette er mulig via Own Voice Processing (OVP), som forbedrer lyden av egen stemme, uten at det går på kompromiss av hørbarheten. Den oppdager og behandler lyden av egen stemme helt uavhengig av omgivelseslyder, inkludert andre stemmer, for den mest naturlige hørselsopplevelsen med høreapparater.

I tillegg støtter strømcellen til Motion Charge&Go Nx topp Bluetooth-tilkobling, slik at brukerne kan nyte langvarig stereostreaming av TV-lyd, musikk og telefonsamtaler.

Med Signia TeleCare og tilpasningsverktøyet Connexx, kan du foreta fjernjusteringer i sanntid etter første tilpasning. På denne måten kan du veilede brukere og holde de fornøyde i utprøvingsperioden.

Kontakt din lokale Signia-representant i dag for å få mest mulig ut av de enestående litium-ion-oppladbare høreapparatene med Bluetooth-tilkobling.

1 2017 “OVP Study” utført ved University of Northern Colorado undersøker effekten av Own Voice Processing ved spontan aksept etter første tilpasning av høreapparater. Ytterligere detaljer: www.signia-pro.com/ovp-study