X
Silk Nx fra Signia er praktisk talt usynlig og klar til bruk. Silk Nx gir en naturlig hørselsopplevelse i alle lyttesituasjoner.
2018-09-07

Emner

Signia Nx for den mest naturlige hørselsopplevelsen med høyeste diskresjon.

De nye Silk Nx høreapparatene fra Signia gir brukere en nærmest usynlig løsning for den mest naturlige hørselsopplevelsen.

Gjengir naturen.

Mange høreapparatbrukere kan føle seg usikre når det gjelder bruk av høreapparater, da de ikke ønsker at andre skal vite at de har et hørselstap. Med de nye Silk Nx fra Signia ønsker vi å gi brukere et nærmest usynlig alternativ, med den mest naturlige hørselsopplevelsen. Våre nye CIC-apparater er et ypperlig alternativ for høreapparatbrukere som ønsker å skjule sitt hørselstap.

Silk Nx er 20 % mindre og har mørkere skall enn Silk primax. Dette betyr at brukerne kan få en diskret løsning som ingen vil legge merke til. Den reduserte størrelsen øker også tilpasningsmulighetene, og gjør Silk Nx egnet for enda flere øreanatomier.

Ultra HD e2e binaural link gjør at brukere kan nyte utmerket taleforståelse og den mest naturlige lydkvaliteten i støyende omgivelser. Telefonsamtaler kan høres i begge ører.

Klar, tilpass, bruk!

Silk Nx krever ikke avstøp, men kan tilpasses umiddelbart, takket være de fleksible Click Sleeves i silikon. Dette gir en mer effektiv og problemfri tilpasning.

I motsetning til bak-øret høreapparater, ligger Silk Nx i ørekanalen. Brukere kan derfor bruke telefoner og hodetelefoner på samme måte som de har gjort før.

Silk Nx fra Signia er praktisk talt usynlig og klar til bruk. Silk Nx gir en naturlig hørselsopplevelse i alle lyttesituasjoner.